CURATATORIE CANAPELE SI SALTELE LA DOMICILIU  

      
Confortul si timpul dumneavoastra sunt pretioase,lafel si banii. Venim in sprijinul dumneavoastra cu cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata la cele mai inalte standarde.
                       
 Cum procedam 
 
                 Ne contactati si discutam ce anume aveti de curatat/spalat, in functie de tipul obiectului sau nivelul de murdarie stabilim pretul si solutia optima de abordare iar ulterior stabilim de comun acord intalnirea in cel mai optim moment pentru dumneavoastra.Profesional,rapid,comod!
 
 
                               Folosim detergenti profesionali cu uscare rapida care alaturi de aparatura cu injectie-extractie asigura cea mai buna curatare.
 

                Vrei sa iti cureti canapeaua,fotoliul sau salteaua si nu reusesti sa te orientezi unde? Te simti incomod atunci cand ai musafiri la tine acasa? Iti doresti de ceva vreme sa mergi la o curatatorie de canapele sau curatatorie de saltele si nu ai timp indeajuns pentru asta?

                                                                                                                   

  NU ITI FACE GRIJI !Cu o experienta de peste 8 ani in curatarea si ingrijirea materialelor din textil, piele artificiala si naturala Detailing Auto Bucuresti vine LA DOMICILIUL TAU pentru a te scapa de aceste griji.


    Fie canapea,fotoliu sau chiar salteaua unde ne petrecem in medie 25 de ani din viata, acestea devin cu timpul zonele cu cel mai mult PRAF,BACTERII si ACARIENI la care inevitabil adaugam PETE de cafea, sucuri, vin si chiar mancare(sa fim seriosi,cati dintre noi nu adora sa ia o gustare pe canapea, fotoliu sau chiar in pat)

    Vrei sa iti cureti canapeaua, fotoliul ori un scaun din piele? Ne ocupam cu atentie de CURATAREA profesionala a acestora pentru tine. Pentru pastrarea OPTIMA a unei canapele sau fotoliu din piele acestea trebuiesc ferite de razele directe ale soarelui si pozitionate la cel putin 1.5-2 metri distanta de sursele de caldura(calorifer, semineu etc..). Sursele de caldura directe precum si razele soarelui vor afecta pielea, aceasta uscandu-se cauzand craparea si decolorarea acesteia. Pielea trebuie curatata la un interval de 6-8 luni deoarece PRAFUL, MURDARIA, TRANSPIRATIA, BACTERIILE etc.. vor schimba culoarea canapelei/fotoliului acestea capatand un luciu inestetic si emanand un mirosuri neplacute in locuinta dvs.

                                                               

  • Canapea 2 locuri- 140  109 Lei                            
  • Canapea 3-4 locuri- 190  149 Lei                   
  • Coltar- 200  169 Lei                                      
  • Fotoliu- 70  39 Lei
  • Saltea o persoana- 120 89 Lei
  • Saltea doua persoane- 160 109 Lei 

   0729641800

 *Preturile variaza in functie de dimenisune/model si daca este cu extensie sau fara.

 <div class='sk-ww-google-reviews' data-embed-id='220369'></div><script src='https://widgets.sociablekit.com/google-reviews/widget.js' async defer></script>