Polish auto profesional

Polisharea este o actiune in urma careia se inlatura o parte din suprafata lacului de pe caroserie. 

Aceasta procedura poate fi simpla in cazul zgarieturilor fine, necesitand un singur pas, sau un proces de durata care implica folosirea diferitelor paste si procedee de polishare in cazul zgarieturilor care au patruns mai adanc in stratul de lac .

 

 

  Cum se procedeaza pentru un polish cu adevarat profesional ? 

Evaluarea profesionala a conditiei si a grosimii stratului care alcatuieste propriu-zis ceea ce numim vopseaua unei masini si anume strat grund + strat vopsea + strat lac . 

Acest pas este crucial pentru a nu risca polisarea intregului strat de lac sau subtierea acestuia pana in puncul in care se ajunge la stratul de vopsea iar masina dvs. sa fie lipsita de protectia oferita de stratul de lac.

Identificarea imperfectiunilor, defectelor si reziduurilor din lacul vopselei(zgarieturi, plasa de paianjen, urme de frecare incorecta, coaja de portocala, gazare dupa revopsire si a gunoaielor din lac) cu ajutorul lampii de inspectie a vopselei.

 Decontaminarea cu argila profesionala concomitent cu lubrifiant special pentru inlaturarea impuritatilor dure si a contaminantilor din stratul de lac astfel incat suprafata sa fie perfect neteda si lipsita de impuritati.

 

 Aceasta etapa este obligatorie pentru a obtine ulterior rezultate perfecte in procesul de polisare.

Atentia la detalii conteaza!

 

Pentru ce detaliile fac diferenta in orice domeniu la Detailing Auto Bucuresti punem accent pe acestea oferind clientilor un polish profesional la cele mai inalte standarde.

Avem grija ca cele mai mici, inguste si greu accesibile suprafete sa fie polishate cu atentie pentru un rezultat cu adevarat profesional.

BASIC 700 leiSTANDARD 1000 LEIPREMIUM 1500 LEI
Pregatire autoturism Pregatire autoturism Pregatire autoturism
Evaluare stare conditie vopsea Evaluare stare conditie vopsea Evaluare stare conditie vopsea
Mascare elemente plastic/cauciuc Mascare elemente plastic/cauciuc Mascare elemente plastic/cauciuc
Decontaminare cu argila  Decontaminare cu argila  Decontaminare cu argila 
Pregatire panouri cu IPA Pregatire panouri cu IPA Pregatire panouri cu IPA
Polish 1 pas (eliminare zgarieturi fine,luciu + protectie) Polish 2-3 pasi Polish 3-4 pasi(eliminare coaja de portocala)
  Sealent Sio2 Protectie ceramica 
    Polish elemente cromate/ Piano Black
    Tratament revigorare plastice
    Protectie ceramica plastice

 

  •Confortul si timpul dumneavoastra sunt pretioase,lafel si banii. Venim in sprijinul dumneavoastra cu cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata la cele mai inalte standarde.

  • Oferim posibilitatea preluarii de la domiciliu a masinii dvs.  si ulterior dupa finalizarea serviciilor alese, returnarea acesteia  fara ca dvs. sa mai pierdeti timpul cu acest aspect.

        Cum procedam       
 
   Ne contactati si discutam care dintre pachetele oferite este potrivit pentru dvs., in functie de pachetul/serviciile alese stabilim pretul si solutia optima de abordare iar ulterior stabilim de comun acord intalnirea in cel mai OPTIM moment pentru dumneavoastra.Profesional,rapid,comod!
 
*PRETURILE AFISATE NU CONTIN TVA